TE WINNEN SEPPE ŠKODA OCTAVIA Combi iV ROOF TOP TRAVEL
FR NL

SPEEL

Deel de avonturen van Seppe Smits
en speel mee om geweldige prijzen te winnen!

Samen met zijn ŠKODA OCTAVIA en zijn THULE daktent,
doorkruiste Seppe heel het land om een aantal leuke activiteiten te doen.
Ontdek ze meteen in de 4 video's hieronder.

1 THULE daktent

20 reisfleece dekens

15 lunchboxes & drinkbus

Ontdek de 4 minitrips die Seppe door België heeft gemaakt
en waag je kans!

SPEEL

Bubbels en beperkt contact, er is veel veranderd en we hebben ons moeten aanpassen. Ook wanneer je een passie hebt voor reizen en telkens uitkijkt naar een nieuw avontuur! Seppe Smits, wereldkampioen snowboarden en ŠKODA-ambassadeur, brengt zijn tijd hoofdzakelijk door in de bergen.

Ook hij heeft creatief moeten zijn en nieuwe ideeën moeten ontwikkelen om op ontdekking te kunnen gaan en om toffe activiteiten te vinden in heel België! Gelukkig kan hij steeds rekenen op zijn reisgezel, de ŠKODA OCTAVIA Combi iV, die heeft hij uitgerust met een daktent, zodat hij waar en wanneer hij maar wil op avontuur kan vertrekken! Laten we samen op pad gaan om zijn favoriete Belgische bestemmingen te ontdekken.

OCTAVIA Combi iV

Seppe Smits is nu al meer dan 3 jaar ŠKODA-ambassadeur. Gedurende deze jaren heeft hij de gelegenheid gehad om verschillende modellen van het gamma te ontdekken en ermee te rijden. Vandaag zit Seppe achter het stuur van de ŠKODA OCTAVIA Combi (de best verkochte break in België) in een ecologische plug-in hybride versie.

Dit voertuig geeft Seppe alle voldoening omdat deze rijplezier, een ongekend laadvermogen en een lagere CO2-uitstoot combineert. De talrijke "Simply Clever"-oplossingen, kenmerkend voor ŠKODA, bieden hem en zijn passagiers de hoogste mate van functionaliteit en comfort.

ONTDEK DE ŠKODA OCTAVIA Combi iV

roof top travel

Op reis gaan met een tent op het dak van je auto is al een avontuur, ongeacht de bestemming. "Van Life" is niet langer een trend, het is een mindset. Deze manier van reizen en kamperen moet toegankelijk zijn, ook al heb je geen camper.

Roof Top Travel heeft dit begrepen en biedt daktenten, kampeeruitrusting en faciliteiten voor deze buitenactiviteiten te huur aan! En omdat ook dat gewoon slim is, wensen wij dit jonge bedrijf en dit mooie project een goede reis!